Studio

Waar jouw creativiteit tot uiting kan komen

Chromakey

Onze chromakey studio bestaat uit een permanent uitgelichte U-vormige Limbo* green screen en is in 5 minuten draai klaar. Dit is uiternate geschikt voor kleinere producties waarvan een hoge kwalitiet wordt verwacht. Ideaal voor pack- en productshots, interviews, castings, trainingen, screentests, workshops, e-learning, muziekclips, live streaming webinars enzovoorts. De groene wand is volledig egaal uitgelicht.

Studio informatie

Afmetingen

Limbowand: 4m x 10m x 4m
Hoogte: 4,5m
Vloer: 7m x 10m (met de mogelijkheid om camera’s  te plaatsen op 14m van de achterwand)

Kleding/ make-up

Er is een comfortabele ruimte waar acteurs kunnen worden gegrimeerd en zich kunnen omkleden of ontspannen.

Heldere tarieven

Geen vervelende verassingen achteraf: we rekenen heldere tarieven zonder bijkomende kosten. Stroom, verwaming, schoonmaak, koffie, thee en supersnel internet. Het is allemaal in de huurprijs inbegrepen. Ook geen toeslagen als het onverhoopt wat langer duurt. En zeg nou zelf, waar kun je vandaag de dag nog gratis parkeren voor de deur

 

Equipment

Verlichting:
21 60×60 dimbaar ledpaneellicht
18 Elation TVL1000-II BI-colour DMX light
1 Elation 16 kanaals Faderdesk

De studio inclusief verlichting is kaal te huur, maar ook in combinatie met een cameraman of ander personeel. Voor meer informatie over de tarieven kun je in contact met ons opnemen.

Verder aanwezige apparatuur:
1 Blackmagic Design Smartview HD
1 Blackmagic Hyperdeck studio
autocue
kabels sdi & hdmi

Connected

De studio is voorzien van een  wireless internet verbinding. Upload je materiaal over razendsnel glasvezel naar het postproductiebedrijf naar jou keuze.